Kokosparfait
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : |
|
|
Sukkeret koges op med lidt vand og hældes i æggeblommerne under kraftig piskning.
Massen piskes til den er kold og luftig.
Fløden letpiskes sammen med vanillen. Den friske kokos rives.
Alle ingredienser vendes sammen og der smages til med Monin kokossirup.
Fryses i fryser under omrøring.
|
|
Opskriften er vist 11118 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2011-05-13 10:29:15 Står du og mangler frisk kokos kan du lægge 50g. kokosmel i blød i mominen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne