Kokosis med pernodbrombær
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : Red : |
|
|
Kokosmel og mælk koges igennem. Æggeblommer og flormelis piskes meget lysegult. Husblasen udblødes i koldt vand. Den varme kokosmælkeblanding piskes i æggesnapsen under omrøring, og det hele hældes tilbage i gryden. Varmes op til 70 grader, hvor cremen jævner, men ikke skiller. Gryden tages af varmen, og den udblødte husblas smeltes heri. Når massen er svagt lunken, piskes fløden stiv og vendes i cremen. Isen fryses minimum 3 timer.
Brombærrene marineres i pernod i 1 time. Lidt af marinaden, sukker og ½ dl vand koges ind til sirup, og resten af brombærrene med pernod tilsættes. Gryden tages straks af varmen. Serveres lun/kold til kokosisen.
|
|
Opskriften er vist 8044 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Pippi - 2010-06-18 09:49:52 Har aldrig hørt om husblas i is - så kan den da vel ikke fryses - eller hvad????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne