Kokosis med pernodbrombær

Kokosis med pernodbrombær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.kokosmel
5 dl.uhomogeniseret sødmælk
4 æggeblommer
1 dl.flormelis
2 Husblas, blade
2.5 dl.piskefløde
300 g.brombær
1 dl.sukker
1 dl.Pernod
 
Opskrift:
Kokosmel og mælk koges igennem. Æggeblommer og flormelis piskes meget lysegult. Husblasen udblødes i koldt vand. Den varme kokosmælkeblanding piskes i æggesnapsen under omrøring, og det hele hældes tilbage i gryden. Varmes op til 70 grader, hvor cremen jævner, men ikke skiller. Gryden tages af varmen, og den udblødte husblas smeltes heri. Når massen er svagt lunken, piskes fløden stiv og vendes i cremen. Isen fryses minimum 3 timer. Brombærrene marineres i pernod i 1 time. Lidt af marinaden, sukker og ½ dl vand koges ind til sirup, og resten af brombærrene med pernod tilsættes. Gryden tages straks af varmen. Serveres lun/kold til kokosisen.





karakterer:
Opskriften er vist 8086 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-18 09:49:52
Har aldrig hørt om husblas i is - så kan den da vel ikke fryses - eller hvad?????