Kokosis

Kokosis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.kokosmælk
125 g.sukker
0.25 tsk.salt
1 tsk.gelatinepulver
2.5 dl.piskefløde
1 letpisket æggehvide
 
Opskrift:
Kom kokosmælk, sukker og salt i en gryde. Drys gelatinepulveret ud over mælken og rør. Kog langsomt op under omrøring, til sukker og gelatinepulver er opløst. Når cremen begynder at koge, tages den øjeblikkeligt af blusset og stilles til afkøling. Rør piskefløde og den letpiskede æggehvide i cremen. Hæld cremen i en kageform og frys den. Når cremen er næsten stivfrossen, kommes den i store klumper i foodprocessoren, hvor den køres til en lind masse (en røremaskine eller elpisker kan også bruges). Kom iscremen over i en plastikboks og frys den igen, til den skal serveres. NB. Har man en ismaskine, er det naturligvis endnu nemmere at lave en fin, ensartet is!





karakterer:
Opskriften er vist 15637 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-13 10:46:31
Skal fløden piskes før den blandes i?