Kokosis
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : Red : |
|
|
Kom kokosmælk, sukker og salt i en gryde. Drys gelatinepulveret ud over mælken og rør. Kog langsomt op under omrøring, til sukker og gelatinepulver er opløst. Når cremen begynder at koge, tages den øjeblikkeligt af blusset og stilles til afkøling.
Rør piskefløde og den letpiskede æggehvide i cremen. Hæld cremen i en kageform og frys den. Når cremen er næsten stivfrossen, kommes den i store klumper i foodprocessoren, hvor den køres til en lind masse (en røremaskine eller elpisker kan også bruges). Kom iscremen over i en plastikboks og frys den igen, til den skal serveres.
NB. Har man en ismaskine, er det naturligvis endnu nemmere at lave en fin, ensartet is!
|
|
Opskriften er vist 15637 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Karen - 2011-09-13 10:46:31 Skal fløden piskes før den blandes i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne