Kokos- og ananasis
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Hæld saften fra ananasringene og gem den. Tag 4 ringe fra til serveringen. Bland æggeblommer, sukker, ananassaft (3/4 dl) og citronsaft i en kasserolle. Varm blandingen op under omrøring, til den tykner. Køl cremen af. Del de sidste 6 ananasringe i mindre stykker og blend dem til en pûre. Vend ananaspûre, kokos, og rom i den afkølede creme. Pisk fløden stiv. Vend flødeskummet i ananascremen og hæld den i en metalform (ca. 1 liter). Dæk formen med alu-folie og frys isen i 4-5 timer. Rør i den 2-3 gange under indfrysningen. Isen skal være blød ved serveringen, hvor den formes som kugler og anrettes på et fad med pynten.
Tilbehør: Pyntes med halve ananasskiver og mynteblade. |
|
Opskriften er vist 7734 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Tanja - 2005-01-01 01:01:01 Supergod is, hvis man tilføjer 5-7 spk. mørk rom i stedet for én... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne