Københavneris

Københavneris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æggeblommer
4 spsk.sukker
2.5 dl.kaffefløde
1 spsk.flydende honning
1 tsk.vanillesukker
2.5 dl.piskefløde
50 g.hasselnøddekerner
50 g.valnøddekerner
50 g.chokolade
1 æggehvide
250 g.jordbær
 
Opskrift:
Pisk æggeblommerne med sukker. Kog kaffefløden op, rør den i æggene og hæld det hele tilbage i kasserollen. Varm op og pisk til cremen småkoger og er blevet tyk og jævn. Lad den ikke koge kraftigt. Tag cremen af varmen og rør honning og vaniljesukker i. Stil den til køling. Pisk piskefløden stiv og vend den i cremen sammen med hakkede nøddekerner og grofthakket chokolade. Fyld cremen sammen med hakkede nøddekerner og grofthakket chokolade. Fyld cremen i en form, skyllet med koldt vand, og dæk med folie. Frys ca. 2 timer og vend pisket æggehvide i og halvdelen af jordbærrene, som er skyllet, pillet og hakket groft. Dæk isen igen og frys den mindst 3 timer eller til næste dag. Dyp formen i varmt vand, læg et omvendt fad over og vend begge dele. Dekorer isen med friske jordbær.





karakterer:
Opskriften er vist 8776 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu