Københavneris
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne med sukker.
Kog kaffefløden op, rør den i æggene og hæld det hele tilbage i kasserollen.
Varm op og pisk til cremen småkoger og er blevet tyk og jævn.
Lad den ikke koge kraftigt.
Tag cremen af varmen og rør honning og vaniljesukker i.
Stil den til køling.
Pisk piskefløden stiv og vend den i cremen sammen med hakkede nøddekerner og grofthakket chokolade.
Fyld cremen sammen med hakkede nøddekerner og grofthakket chokolade.
Fyld cremen i en form, skyllet med koldt vand, og dæk med folie.
Frys ca. 2 timer og vend pisket æggehvide i og halvdelen af jordbærrene, som er skyllet, pillet og hakket groft.
Dæk isen igen og frys den mindst 3 timer eller til næste dag.
Dyp formen i varmt vand, læg et omvendt fad over og vend begge dele.
Dekorer isen med friske jordbær.
|
|
Opskriften er vist 8776 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne