Kanelis med varm æblemos
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Hæld mælken i en kasserolle, gerne med teflon, og tilsæt fløde og kanelstænger. Lad blandingen simre i 10 min, læg låget på så der er en lille åbning, og pas på det ikke koger over. Tag kanelstængerne op og smid dem væk.
Pisk æg, sukker og reven citronskal sammen til enm luftig masse. Hæld den sydende kanelmælk over og pisk kraftigt hele tiden.
Lad ismassen køle og pisk i den af og til. Kør ismassen i en ismaskine til den er hård, ca 30 min.
Lav æblemosen imens. Skræl æblerne, del dem i 4 både og fjern kernehuset. Skær bådene i tynde skiver og læg dem i en lille kasserolle.
Tilsæt vand og sukker og lad det simre under låg til en mos, ca 5 min. Rør i det af og til og tilsæt mere vand, hvis det koger tørt. Smag evt til med mere sukker.
|
|
Opskriften er vist 12843 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne