Jordbærparfait på fragilité
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Bag fragilitéen. Pisk æggehviderne stive med flormelis. Vend de hakkede nødder i. Bred dejen ud på et stykke oliesmurt bagepapir i en firkant på ca. 25x25 cm. Bag fragilitébunden i ovnen ved 175 grader 5-8 min. Flyt den over på en rist, lad den afkøle og skær den i 3 aflange stykker, passende til bund og sider af en al. 1½ l. form. Beklæd formen med kagebunden.
Kog sukker og vand under omrøring til en sirupsagtig konsistens og afkøl lagen, så den er lun. Pisk æggehviderne stive med sukkeret. Tilsæt den lune sukkerlage i en tynd stråle mens der piskes. Pisk yderligere 5 min. Bland jordbær og flødeskum og vend æggehvidemassen i, hæld derefter parfaiten i den fragilitéforede form, frys natten over. Tages ud ca. 5 min. før servering og pyntes. |
|
Opskriften er vist 13415 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer plet - 2010-11-05 14:53:49 Kan man bage bunden nogle dage før dan skal anvendes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne