Jordbærparfait

Jordbærparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.Boiron jordbær puré (kan købes hos Kalu)
300 g.sukker (kogt ned til sirup med 2 dl. vand)
2.5 dl.æggeblommer
1 st. vanille
1 l.piskefløde letpisket
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukkerlagepiskes luftigt og koldt, vendes med puré og letpisket fløde. Sørg for at alle ingredienser er helt kolde når de vendes sammen, da det fremmer frysningen og derved undgåes at parfaiten evt. skiller. Til denne parfait kan anvendes alle røde frugtpuréer.





karakterer:
Opskriften er vist 13173 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu