Jordbærparfait
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Æggeblommer og sukkerlagepiskes luftigt og koldt, vendes med puré og letpisket fløde. Sørg for at alle ingredienser er helt kolde når de vendes sammen, da det fremmer frysningen og derved undgåes at parfaiten evt. skiller. Til denne parfait kan anvendes alle røde frugtpuréer.
|
|
Opskriften er vist 13173 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne