Brunsviger 03
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Stella Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fedtstof og mælk lunes til ca. 35 grader C.
Gæren røres ud i mælkeblandingen
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt sammen. Tildæk dejen og lad den hæve i ca. 25 minutter.
Dejen æltes og rulles ud til en tynd plade og lægge i formen ca. 33x38 cm. (ikke glas) og lad den hæve 20 minutter. Remoncen: Sukker og margarine smeltes sammen i en gryde og afkøles helt inden den hældes over kagen. Kagen sættes i en 225 grader C. alm. ovn og dæmp straks varmen til 200 grader C. alm. ovn. Kagen bager i 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 160994 gange,
og udskrevet 4901 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (278 stemmer) |
|
Kommentarer Michael Henriksen - 2015-07-31 17:42:21 Rigtig god med kagecremrn Lone - 2013-09-18 15:28:49 Namme Nam, ikke engang min gamle far, kan hamle op med denne formidable brunsviger, og nu elsker min smukke kæreste mig endnu højer :) Linda - 2013-06-25 18:05:52 Skal remouncen på kagen og så i i oven?? Sara - 2013-04-17 14:39:59 De er en god opskrift Rikke Lone - 2012-09-27 21:45:46 Med lidt sovs i, så sidder den i skabet Sovs sovs soooovs christine frausing - 2012-05-30 13:58:40 kagen er mega god og den hæver også fint Lise - 2011-10-28 17:32:50 Nu vil jeg prøve mig af med at bare kagen. Jeg kan læse nogen der ikke fik den til at hæve, kunne det tænkes at jeres mælk og smør har været for varmt da i tilsatte gæret? Emre den store - 2011-09-15 13:06:24 Jeg elesker det, det smachen sehr gut :) Tanja - 2011-08-13 16:30:05 Elendig kage den hæver slet ikke prøvede endda 2 gange....... Mk76 - 2011-06-22 09:38:41 Selvfølgelig kan du lave fordybningerne, gør vi altid. Har prøvet flere forskellige opskrifter men vender altid tilbage til denne :-) januar123 - 2011-05-21 11:17:33 Kan man ikke godt lave de der fordybninger i dejen selvom der ikke står man skal det? :) anonym - 2011-02-08 13:07:01 Det er ikke sådan Brunsviger skal se ud! Susanne - 2010-12-21 12:13:53 Jeg håber denne kage er god. For jeg vil lave den, til en veninde, i julegave, der ikke spiser sødt. Andet end brunsviger kager. Heidi - 2010-10-17 19:20:34 Fantastisk kage i love it :) Laila - 2010-07-29 00:09:05 Jeg lavede kagen her til aften. Den var ik så god. Den hævede slet ikke på trods af, at jeg fulgte opskriften fuldstændig. Signe - 2010-06-05 16:13:39 Virkelig god opskrift. Jeg brugt mindre fedtstof og det gjorde den bestemt ikke mindre lækker:-) Kristoffer - 2010-04-29 13:17:04 Lavdede kagen til mine børn i SFO'en. De elskede den! en sikker 10'er fra mig!.. Jeg brugte ikke nær så meget fedt og brun farin. Dog tilsatte jeg lidt sirup til fyldet.. Super brunsviger som sådan en nu skal smage per - 2010-01-29 13:34:31 den er da enlendig den opskrift dejen hæver slet ikke sev om du laver den som den står... Maria12år. - 2010-01-15 13:35:19 Som en rigtig sønderjyde... Kan jeg sige at den her kage er rigtig lækker, men lidt fedtet.. Ikke fordi det gør noget.. Medmindre man er på slankekur... Men den for 10 (: Camilla - 2009-11-08 17:25:31 en rigtig god kage, som er nem at lave (: miley - 2009-06-15 15:59:22 jeg har aldrig smagt noget bedre i hele verden den smager virkelig godt den er så god altid hvis jeg skal lave en kage så laver vi den et ord- den smager fanstatisk(: tuppen - 2009-05-08 16:04:57 äntligen har jag fått uppskiften på gamell mormor har jagat i mågen år först namet på kakan sn uppskriftn nu äntligen skal mina väner få smacka på något gott jag holler med er alla att den är under bar kaka nu skal jag göra en och kolla av den väntar på spänt hur det blir Marie - 2009-04-04 14:46:57 Den bedste brunsviger ever!!! endelig en brunsviger med nok fyld. anonym - 2009-03-21 18:53:14 den har en god smag .men kan det godt passe at den er meget tynd Per - 2009-02-14 14:03:43 Brug fingerne til at lave en masse små fordybninger i dejen, ellsers har sukkeret en tendns til at lægges sig på kun en del af bunden. tue - 2008-12-03 18:08:43 som rigtig fynbo kan jeg kun sige at en rigtig brunsviger skal være lidt fedtet og meget sød, rigtig god opskrift minder om min mormors:D tage - 2008-09-12 15:32:01 er god rigtig god og sjov at bage Melle - 2008-04-26 13:14:27 Super god kage. Den bedste brunsviger jeg har lavet! Jeg tilføjet en stor spsk. kvack, og brugte 30 i stedet for 40 gram magarine (becel flydende). Jeg brugte kun 50 gram magarine (becel flydende) og 150 gram brun farin, til fyldet. Så får man en mere let kage, der ikke er så fedtet. danqueen45 - 2008-01-10 17:50:49 super god kage som fylder den søde tand Nutella - 2007-11-13 12:41:27 Den dyer til teselskaber tea - 2007-11-06 15:30:30 jeg syndtes den smager godt sammen med te lars - 2007-11-06 15:28:00 jeg er meget tilfreds med den her kage lise - 2007-11-06 15:24:53 denne kage er supper lækker Tone - 2007-11-06 15:23:59 det er den bedste kage jeg har spist Tina - 2007-11-06 15:22:08 den meget godt og er en lækker kage Maria - 2007-10-07 13:52:30 lækker, men giv den gerne fem minutter mere:) Elisabeth - 2005-01-01 01:01:01 Denne kage er helt fantastisk! :-)) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne