Flutes 06

Flutes 06, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 3 stk.
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Flutes

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Pernille

Indsendt :      Red :
Flutes 06, billede 4 Flutes 06, billede 1 Flutes 06, billede 2 Flutes 06, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Opløs gæren i det lunken vand, tilsæt olie og de 2 typer mel og ælt dejen grundigt. Derefter sættes dejen til at hæve i ca. 45 minutter.

Dejen deles ud til 3 store flutes. De skal efterhæve i ca. 15 minutter.

Bages i 10-12 min i alm. ovn ved 200 grader C og i varmluft ved 180 grader C.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Flutes

karakterer:
Opskriften er vist 187463 gange,
og udskrevet 5700 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8526 (2030 kcal)
KJ pr. stk. 2842 (676 kcal)
Vægt ialt 857 gram
Vægt pr. stk. 285 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 994 KJ (236 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 44.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-17 13:57:37
de er gode, men jeg lavede dem som mini flutes

  -   2012-01-22 14:59:32
humm hvor sætte to enes opskrifter ind på siden? det er samme opskrift som Franske flutes her inde på siden?

  -   2011-09-25 12:15:06
Nem opskrift. Brugte dejen til impanada... Super lækkert... Kan anbefales.

  -   2010-08-29 20:53:44
De bliver bare rigtige lækker!! jeg brugte dem til sandwich flutes så jeg kom lidt kryderi blanding på inden jeg bagte dem det var så godt..

  -   2010-08-18 16:47:40
Super gode flutes ,. - de smager utroligt lækkert , min smagsløg løber helt i vand ! det gir et super kick i hverdagen, at spise så friske flutes ! - men husk for guds skylde mere SALT ! ! salt er skide godt - kan jeg fortælle jer ! ;b

  -   2009-03-07 13:29:01
Tilsæt 1½ tsk groft salt. Pensl med æg og drys med grill-krydderi. Passer til ca. 8 pers.

  -   2008-11-16 11:52:55
Skal de pensles med vand eller æg inden de bages ?

  -   2008-05-12 16:42:25
Jeg brugte grahamsmel i stedet, da jeg ikke havde durum, og så delte jeg dejen i tre, og rullede dem til flade rektangler, som jeg smurte med pesto og rullede sammen igen, som en roulade. Super lækkert! Husk at bage dem med lukningen nedad.

  -   2008-05-11 10:14:25
Flutesne er dejlige og er lige til picninckurven, de kan spises til alt, og det er nemt at lave.

  -   2007-05-15 15:00:21
Husk lidt salt

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem opskrift, lidt fersk smag. Vil prøve at tilsætte lidt salt næste gang.