Flutes 06
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Pernille Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i det lunken vand, tilsæt olie og de 2 typer mel og ælt dejen grundigt. Derefter sættes dejen til at hæve i ca. 45 minutter.
Dejen deles ud til 3 store flutes. De skal efterhæve i ca. 15 minutter. Bages i 10-12 min i alm. ovn ved 200 grader C og i varmluft ved 180 grader C. |
|
Opskriften er vist 187463 gange,
og udskrevet 5700 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (48 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-17 13:57:37 de er gode, men jeg lavede dem som mini flutes malene - 2012-01-22 14:59:32 humm hvor sætte to enes opskrifter ind på siden? det er samme opskrift som Franske flutes her inde på siden? Tina - 2011-09-25 12:15:06 Nem opskrift. Brugte dejen til impanada... Super lækkert... Kan anbefales. Bambii - 2010-08-29 20:53:44 De bliver bare rigtige lækker!! jeg brugte dem til sandwich flutes så jeg kom lidt kryderi blanding på inden jeg bagte dem det var så godt.. anonym - 2010-08-18 16:47:40 Super gode flutes ,. - de smager utroligt lækkert , min smagsløg løber helt i vand ! det gir et super kick i hverdagen, at spise så friske flutes ! - men husk for guds skylde mere SALT ! ! salt er skide godt - kan jeg fortælle jer ! ;b anonym - 2009-03-07 13:29:01 Tilsæt 1½ tsk groft salt. Pensl med æg og drys med grill-krydderi. Passer til ca. 8 pers. kim friis - 2008-11-16 11:52:55 Skal de pensles med vand eller æg inden de bages ? anonym - 2008-05-12 16:42:25 Jeg brugte grahamsmel i stedet, da jeg ikke havde durum, og så delte jeg dejen i tre, og rullede dem til flade rektangler, som jeg smurte med pesto og rullede sammen igen, som en roulade. Super lækkert! Husk at bage dem med lukningen nedad. Anne Pedersen - 2008-05-11 10:14:25 Flutesne er dejlige og er lige til picninckurven, de kan spises til alt, og det er nemt at lave. Line - 2007-05-15 15:00:21 Husk lidt salt Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Nem opskrift, lidt fersk smag. Vil prøve at tilsætte lidt salt næste gang. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne