Kiksekage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg, sukker, og kakao piskes sammen. Palminen smeltes, og når den er let afkølet piskes den over i æggeblandingen. Lægges skiftevis i lag med kiksene i en form.
Stilles i køleskab til den er stivnet. |
|
Opskriften er vist 107113 gange,
og udskrevet 2662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (58 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-04-13 17:40:55 Den har ikke helt den smag som jeg forventet af en kiksekage anonym - 2012-11-04 22:34:18 Kan man godt bruge æg som ikke er pasteuriserede? yvonne - 2012-02-09 16:18:50 hvor købes firkantede kiks. vh.yvonne anonym - 2010-04-17 13:12:10 Grunden til at i synes at flormelis er bedre, kan være fordi, I ikke lader sukkeret blive fuldkommen opløst i massen. jensen.brutus.willy - 2009-03-28 16:54:10 Det er første gang jeg selv skal lave chocolade-kiksekage.-men det har altid været min yndlingskage til en god kop kaffe...så jeg tror det skal være med flormelis i stedet for sukker, som Dorte da også gør opmærksom på i sit indlæg...., et lille drys vaniljesukker , vil naturligvis være smag og behag , men under alle omstændigheder er vdet en rigtig "guf guf"kage. mathilde - 2008-01-21 20:56:15 den her kiksekage bliver far glad for:-) Dorte - 2007-01-22 20:59:40 det er slet ik for at være negativ, jeg fuldte opskriften fuldstændig som den stod beskrevet men jeg synes virkelig ikke den var så god som når man laver den med formelis, jeg var altså ret skuffet:( boy-26 - 2005-01-01 01:01:01 det er den bedste kikse-kage mums camilla - 2005-01-01 01:01:01 god og let |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne