Jordbæris med karamelsovs og amerikanske valnødder
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en gryde. Rist nødderne under omrøring ca. 7 minutter. Rør farin og fløde i. Småkog over lav varme i ca. 3 minutter. Skær isen i skiver og server sovsen til.
|
|
Opskriften er vist 11419 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anders 5.b - 2008-10-08 13:00:08 lyder godt jeg og en ven seder i skolden og laven en atikel om mad har kun mrugt denne hjemme side |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne