Ismousse med mynte
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Indsendt : |
|
|
Æggeblommer og Creme de Menthe piskes kraftigt, til det er hvidt. Tilsæt reven citronskal. Udblød gelatinen i lidt koldt vand. Hæld næsten alt vandet fra og smelt gelatinen over svag varme. Kom gelatinen i æggeblandingen. Pisk fløden stiv og vend flødeskummet i blandingen. Pisk æggehviderne stive og vend også dem forsigtigt i.
Fyld moussen i portionsglas og stil dem i fryseren. Moussen serveres, når den er halvfrossen, den må endelig ikke være for stiv.
Tilbehør: Dekoreres med en roset af flødeskum, små stykker af fersken eller halve jordbær og et grønt, friskt eller kandiseret mynteblad. |
|
Opskriften er vist 8002 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne