Jordbæris med ahornnøddesovs
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Bring vandet i kog og tilsæt ahornsirup. Rør kartoffelmel ud i 1 spsk koldt vand. Rør det i væsken. Kog 4 minutter til sovsen er jævn. Rør vanille og nødder i. Server til isen der er skåret i store tern.
|
|
Opskriften er vist 7650 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne