Jordbæris 02
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne med sukker, til de er hvide og skummende. Varm mælk og fløde til kogepunktet og hæld det i under omrøring. Hæld det hele tilbage i gryden og pisk, til det jævner, må absolut ikke koge. Lad cremen afkøle under omrøring. Skyl og nip jordbærrene, findel dem i en blender eller mod dem gennem en sigte og giv dem et drys sukker. Bland jordbærrene i cremen og sæt den i fryseren. Rør nu og da i isen, til den er fast, det tager 3-4 timer. Isen har den bedste konsistens og smag, når den spises i løbet af det første døgn. Ved anretningen pyntes den med flødeskum og friske bær.
|
|
Opskriften er vist 18650 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne