Istærte med varm sovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde ) Indsendt : Red : |
|
|
Sæt isen i køleskabet i ca 20 min, så den bliver blød. Læg den underste lagkagebund på et fad eller på dobbelt staniol.
Fordel halvdelen af isen ovenpå, dæk med den mellemste bund, læg resten af isen over og dæk til sidst med den sidste bund.
Tryk forsigtigt til så isen trænger ind i bundene og gør dem saftige. Pensl med cognac ovenpå, dæk med staniol og sæt istærten i fryseren i 2 timer.
Varm nøddecremen eller caramelsovsen i en tykbundet kasserolle over svag varme. Tag tærten ud, læg den på et fad og hæld sovsen over. Pynt med valnødder og afdryppede cocktailbær lige inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 9441 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bager - 2005-01-01 01:01:01 Børn skal kun have lidt hjælp til at "varme" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne