Isrand

Isrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.frosne jordbær
100 g.sukker
5 dl.afdryppet yoghurt naturel
4 æggeblommer
150 g.sukker
1 dl.kogende appelsinsaft
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Tø jordbærrene op og blend dem til puré. Si puréen i en gryde og bring det i kog med sukkeret. Lad det koge kraftigt under låg i 2 min og lad det køle af. Kom det i en høj metalrandform og stil det i fryseren. Vend og drej formen nogle gange under indfrysning, så puréen fryser på sider og i bunden af formen. Pisk æggeblommer og sukker luftigt hæld appelsinsaften i, i en tynd stråle under piskning. Rør yoghurten i. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i. Fyld cremen i formen. Lad den fryse til næste dag. Serveres med appelsinsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 11961 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu