Isrand
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Tø jordbærrene op og blend dem til puré. Si puréen i en gryde og bring det i kog med sukkeret. Lad det koge kraftigt under låg i 2 min og lad det køle af. Kom det i en høj metalrandform og stil det i fryseren. Vend og drej formen nogle gange under indfrysning, så puréen fryser på sider og i bunden af formen. Pisk æggeblommer og sukker luftigt hæld appelsinsaften i, i en tynd stråle under piskning. Rør yoghurten i. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i. Fyld cremen i formen. Lad den fryse til næste dag. Serveres med appelsinsalat.
|
|
Opskriften er vist 11945 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne