Gulerodssauce med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Svits karry og hakket løg let i olie.
Tilsæt revet gulerod og estragon. Vend det rundt.
Tilsæt kyllingefilet i tynde strimler, og lad det hele snurre et par minutter, uden at tage farve.
Hæld fløde og bouillon på, og lad saucen simre 10 min.
Smag til med salt, peber og evt. mere karry eller estragon.
Lige inden serveringen hældes de hakkede nødder i retten.
Serveres med stegte jasminris, dampede forårsløg og evt. et drys fint- hakket tyrkisk feta. |
|
Opskriften er vist 12465 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-05-06 12:32:13 Pr. p. ...... må næsten betyder pr. person eller per portion, men syntes godt nok det lyder af mmeget. lotte - 2008-05-05 17:09:16 hvad betyder: pr. p gulerødder og pr. p løg ? snek - 2008-04-07 13:50:14 Rigtig god opskrift,nem at lave og som kan varieres på mange måder. Jeg tilføjede citronsaft og lidt cayennepeber, og kan anbefale et mix af fintsnittet porre og hakkede nødder som drys/tilbehør. Tilføj evt soltørrede tomater i strimler til saucen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne