Iskaffe escoffier
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Indsendt : |
|
|
Opløs sukkeret i kaffen, der derefter afkøles. Så røres vanillesukker, mælk og fløde i. Blandes grundigt med håndmixeren, så massen bliver let og luftig. Fyldes i en buddingform og stilles i fryseren (ca. 5 timer). Massen omrøres let hver time. Isen må ikke fryse fuldstændig stiv, men skal stadig have en blød og cremet konsistens.
Pyntes med mandarinstykker og serveres med et stænk Grand Marnier.
|
|
Opskriften er vist 11810 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-08-26 09:45:38 Et brev vanillesukker er vist 10 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne