Iskaffe escoffier

Iskaffe escoffier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 dl.stærk varm kaffe
350 g.sukker
5 dl.fløde
1 brevvanillesukker
2.5 dl.mælk
 
Opskrift:
Opløs sukkeret i kaffen, der derefter afkøles. Så røres vanillesukker, mælk og fløde i. Blandes grundigt med håndmixeren, så massen bliver let og luftig. Fyldes i en buddingform og stilles i fryseren (ca. 5 timer). Massen omrøres let hver time. Isen må ikke fryse fuldstændig stiv, men skal stadig have en blød og cremet konsistens. Pyntes med mandarinstykker og serveres med et stænk Grand Marnier.





karakterer:
Opskriften er vist 11810 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-26 09:45:38
Et brev vanillesukker er vist 10 g.