Lammesteg med sauterede kartofler og pastinakmousse

Lammesteg med sauterede kartofler og pastinakmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.lammeryg, dobbelt
1 bdt.persille
1 Citron, skal og saft heraf
6 spsk.olie
2 fedhvidløg
3 spsk.rasp
 salt
 friskkværnet peber
 
 
Opskrift:
Hak persillen og bland den med fintrevet citronskal, -saft, olie, knust hvidløg, rasp, salt og peber.

Rids fedtet på stegen i tern og læg lammeryggen i et smurt ovnfast fad. Smør persillepastaen over hele stegen og sæt det i ovnen ved 200°. Dryp lammeryggen med lidt suppe under stegningen. Drys evt. med revet parmesa­nost 10 minutter før stegen er færdig. Den skal stege ca. 1 time, anvend et stegetermometer og tag stegen ud, når temperaturen viser 65-68°, så er stegen rosa. Lad den hvile 15 minutter før den skæres ud.

Skær kødet løs fra rygbenet og derefter fra ribbenene. Skær det i skiver, husk mørbra­den, og læg skiverne tilbage på benet.

Serveres med Pastinakmousse og persillerodssalat.





karakterer:
Opskriften er vist 16591 gange,
og udskrevet 281 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-12-20 12:16:02
Hvor er opskriften på de sauterede kartofler ?

  -   2014-03-21 14:01:32
det var opskriften på pastinakmousse jeg manglede

  -   2012-11-06 15:37:08
Opskrift på de sauterede kartoffler?...

  -   2011-08-20 19:49:37
Hvor er opskriften på pastinakmousse??