Lammesteg med sauterede kartofler og pastinakmousse
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Indsendt : Red : |
|
|
Hak persillen og bland den med fintrevet citronskal, -saft, olie, knust hvidløg, rasp, salt og peber.
Rids fedtet på stegen i tern og læg lammeryggen i et smurt ovnfast fad. Smør persillepastaen over hele stegen og sæt det i ovnen ved 200°. Dryp lammeryggen med lidt suppe under stegningen. Drys evt. med revet parmesanost 10 minutter før stegen er færdig. Den skal stege ca. 1 time, anvend et stegetermometer og tag stegen ud, når temperaturen viser 65-68°, så er stegen rosa. Lad den hvile 15 minutter før den skæres ud. Skær kødet løs fra rygbenet og derefter fra ribbenene. Skær det i skiver, husk mørbraden, og læg skiverne tilbage på benet. Serveres med Pastinakmousse og persillerodssalat. |
|
Opskriften er vist 16591 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Peer - 2016-12-20 12:16:02 Hvor er opskriften på de sauterede kartofler ? anonym - 2014-03-21 14:01:32 det var opskriften på pastinakmousse jeg manglede Carsten - 2012-11-06 15:37:08 Opskrift på de sauterede kartoffler?... Else Jensen - 2011-08-20 19:49:37 Hvor er opskriften på pastinakmousse?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne