Verdens bedste boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Brith Indsendt : Red : |
|
|
Lun vandet og smulder gæren her i.
Tilsæt salt og sukker, derefter margarine og æg.
Til sidst tilsættes melet, og det hel blandes godt.
Det stilles til hævning i min. 30 minutter.
Herefter ældes dejen godt og formes til boller. Som lægges på plader, og sættes til hævning i 30 minutter. De pensels med vand og bages i ovnen i 12-15 minutter ved 180 grader C. Tips: Hvis bollerne skal være ekstra lækre, kan vandet skiftes ud med mælk, og lidt af sukkeret (25g) tages fra og erstattes med 2 spsk. honning. Pensel i stedet med æg. |
|
Opskriften er vist 18730 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (51 stemmer) |
|
Kommentarer emilie - 2008-04-29 17:08:34 de er virkelige gode:-) anonym - 2008-04-09 08:34:48 Disse boller kan og laves med knust valnødder, noget af hvedemelen tages så fra. Det samme gælder med rugmel. Mathilde - 2008-03-31 18:16:19 disse boller er super gode jeg og min ven har lavet et lille pift hvor vi har blandet skårret chokolade i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne