Grillet skinkesteg med sprød svær
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkesteg Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : rex Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skinkestegen saltes, med groft salt, der gnides godt ned imellem revnerne, husk at skille dem ad mens du gnider.
Husk peber på undtagen på sværsiden.
Du skal grille den indirekte, i ca. 2 1/2 time, med god varme. Husk at påfylde mere briketter undervejs. I bakken under samler du "saften/fedtet" op. Husk at når du starter at hælde lidt "kogende" vand i, det holder på varmen. Dette "sammenkog" kan du bruge til at lave sovsen af. Når stegen er grillet færdig, lader du den hvile i ca. 20-30 minutter inden der skæres af stegen. Server hvad du har lyst ved siden af. |
|
Opskriften er vist 68577 gange,
og udskrevet 1015 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-01 19:41:35 Whiskytønde flis og 45 min pr. kg = hold da op hvor lækkert. Ove - 2011-09-23 18:48:07 prøv at tage lidt røgflis på kullene så steger nan 20 min. med svær opad derefter 20 min med svær nedad og resten at tiden ned svær opad, det bliver total lækker GOODOLD - 2009-04-27 15:17:58 DET ER NEM MÅDE AT LAVE DET PÅ OG ER MEGET DEJLIG SÅ VORES GÆSTER VAR MEGET TILFREDSE DET FØRSTE GANG MEN IKKE SIDSET hahahanne - 2008-03-16 23:32:15 Den bedste skinkesteg familien nogen sinde har fået |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne