Isbombe monterosso
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Pisk fløden og bland den i æggedejen. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.
Mos jordbærrene. Skræl kiwifrugterne og mos frugtkødet. Lad ananasen dryppe af.
Smag 1/3 af cremen til med jordbær, 1/3 med kiwi og 1/3 med ananas. Hæld cremen i hver sin skål og lad dem stå i fryseren itil isen er halvfrossen, ca 1½ time.
Fugt kagebunden med frugtsaft eller likør og skær den i portionsstykker. Læg stykkerne med spidserne nedad i en skål med rund bund, 2-2½ l. Tryk dem lidt til, så de sidder fast på skålens sider.
Bred jordbærisen i et lag ud over kagestykkerne og stil skålen i fryseren til isen føles fast.
Tag skålen ud. Rør ananasisen lidt blød og bred den over jordbærisen. Stil skålen tilbage i fryseren.
Tag skålen ud igen når ananasisen føles fast. Rør kiwiisen blød og fyld hullet i midten med den. Frys det hele i ca ½ time. Løsn kanten med en kniv og vend isbomben ud på et serveringsfad.
|
|
Opskriften er vist 10570 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 prøv den, den er sQ go' zonda - 2005-01-01 01:01:01 Prøv den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne