Isappelsiner

Isappelsiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 appelsiner
0.5 dl.citronsaft
150 g.sukker
2.5 dl.vand
 
Opskrift:
Skær appelsinerne over på tværs, et godt stykke over midten. Pres saften af frugterne - der skal blive 4-4 1/2 dl saft, som blandes med citronsaften. Læg appelsinskallerne i en plastpose og opbevar dem i køleskabet. Giv sukker og vand et opkog. Lad lagen blive kold og bland den med appelsin-og citronsaften. Hæld saftlagen i en alubeholder og stil den tildækket i fryseren i 3-4 timer. Efter ca 1 time skrabes siderne og bunden af formen med en ske, så den allerede frosne masse blandes med den flydende. Når hele blandingen har konsistens som sne sjap, for deles den i de udhulede appelsinkaller. server straks eller opbevar de fyldte appelsinskaller i en lukket beholder fryseren.





karakterer:
Opskriften er vist 9840 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu