Isappelsiner
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Skær appelsinerne over på tværs, et godt stykke over midten. Pres saften af frugterne - der skal blive 4-4 1/2 dl saft, som blandes med citronsaften. Læg appelsinskallerne i en plastpose og opbevar dem i køleskabet.
Giv sukker og vand et opkog. Lad lagen blive kold og bland den med appelsin-og citronsaften.
Hæld saftlagen i en alubeholder og stil den tildækket i fryseren i 3-4 timer. Efter ca 1 time skrabes siderne og bunden af formen med en ske, så den allerede frosne masse blandes med den flydende.
Når hele blandingen har konsistens som sne sjap, for deles den i de udhulede appelsinkaller. server straks eller opbevar de fyldte appelsinskaller i en lukket beholder fryseren.
|
|
Opskriften er vist 9840 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne