Squashsuppe af gule squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt af : Rikke Bastian Indsendt : Red : |
|
|
Squashen skrælles og skæres i små tern.
Løg hakkes fint.
Olivenolien varmes op og løg og squash svitses heri uden at det tager farve.
Melet drysses over og bouillon og mælk hældes ved. Det koger i 10 min.
Herefter blendes med en stavblender eller presses gennem en sigte og varmes videre og smages til med salt og peber.
Tips: Serveres med kyllingetern og brødcroutons. |
|
Opskriften er vist 10839 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne