Hvidløgspate
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
|
|
Lidt af kyllingeleveren tages fra og brunes på panden og strimles derefter. Resten hakkes og blandes med alt det andet. Bacon lægges i bund og op ad sider og "slipper" ud over kanten på en aflang form. Farsen fyldes i og slipperne lægges over.
Smuttede mandler kan lægges på som pynt.
Bages ca. 1 1/4 time ved 175 grader. |
|
Opskriften er vist 39932 gange,
og udskrevet 1200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne