Hvidløgspate

Hvidløgspate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket flæskekød
300 g.kyllingelever
2 æg
0.75 dl.piskefløde
0.75 dl.rødvin
2 spsk.frisk persille basilikum salvie
4 fedhvidløg
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
1 pk.bacon i skiver
1 spsk.Husblas, pulver
 
Opskrift:
Lidt af kyllingeleveren tages fra og brunes på panden og strimles derefter. Resten hakkes og blandes med alt det andet. Bacon lægges i bund og op ad sider og "slipper" ud over kanten på en aflang form. Farsen fyldes i og slipperne lægges over. Smuttede mandler kan lægges på som pynt.

Bages ca. 1 1/4 time ved 175 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 39932 gange,
og udskrevet 1200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu