Kærnemælkskoldskål uden æg
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt af : Sidney Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld den ½ l. ymer i en skål, bland vanille og sukker i, rør, smag på det og bland kærnemælken i.
Smag på det igen. Og så har du en forbløffende koldskål. Tips: Mange bruger æg, men nogle er i stedet for begyndt at bruge ymer, da dette mætter mere og giver nøjagtig samme dejlige smag. Velbekomme :-) |
|
Opskriften er vist 74395 gange,
og udskrevet 949 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Lilli - 2014-04-28 15:50:25 Super dejlig, jeg piftede den op med saften fra en halv citron. Det giver den lige det sidste :D anonym - 2009-04-29 23:01:26 prøv økologisk kærnemælk med citron og rørsukker fra Thise mejeri, hvis i kan skaffe det. Det gør koldskål virkelig lækker Jacob - 2008-05-10 13:23:50 Koldskålen er dejlig ligetil alletiders opskrft til mad i en fart. Så kan den piftes op med lidt citron, appelsin og frugter stykker. Rigtig nice ;) Marianne - 2008-01-25 16:20:17 Jeg synes der mangler noget citron! Snuske_piii_17 - 2005-01-01 01:01:01 koldskål smager godt og det er let og lave. anonym - 2005-01-01 01:01:01 utrolig nemt, men ikke HELT som den almindelige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne