Creme Vichyssoise (Pureret grønsagssuppe)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne skæres i skiver.
Løg og kartofler skæres i terninger.
Grønsagerne koges ca. 1/2 time i bouillonen tilsat timian og persille.
Suppen pureres gennem en sigte eller mixes i en blender.
Tilsættes fløde.
Smages til med salt og peber.
Serveres iskold eller varm med klippet purløg.
|
|
Opskriften er vist 30675 gange,
og udskrevet 971 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne