Vichyssoise (Kold kartoffel-porresuppe)

Vichyssoise (Kold kartoffel-porresuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.porrer
1 løg
2 spsk.smør
2 store kartofler
 salt
3.25 dl.hønsekødsuppe
2.5 dl.mælk
2.5 dl.fløde
 tabasco
 
 Desuden:
1.25 dl.piskefløde
1 bdt.purløg
 
Opskrift:
Det grønne skæres af porrerne, de deles og snittes.

Løget skæres i terninger, begge dele sauteres uden at brune. Kartoflerne i tern kommes i sammen med suppen og lidt salt. Koges ved svag varme i ca. 35 min.

Det blendes og tilsættes mælk, fløde og et par dråber tabasco. Suppen sigtes, og afkøles. Inden serveringen røres flødeskummet i suppen. Hakket purløg på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 15736 gange,
og udskrevet 345 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-04-21 20:59:54
det er en vildt god opskrift den er ikke så svær at lave den er bare mums