Vichyssoise (Kold kartoffel-porresuppe)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Det grønne skæres af porrerne, de deles og snittes.
Løget skæres i terninger, begge dele sauteres uden at brune. Kartoflerne i tern kommes i sammen med suppen og lidt salt. Koges ved svag varme i ca. 35 min. Det blendes og tilsættes mælk, fløde og et par dråber tabasco. Suppen sigtes, og afkøles. Inden serveringen røres flødeskummet i suppen. Hakket purløg på toppen. |
|
Opskriften er vist 15736 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer hej - 2007-04-21 20:59:54 det er en vildt god opskrift den er ikke så svær at lave den er bare mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne