Ensaladilla de gambas
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Set en gryde med vand og lidt salt til at varme op mens du skræller kartoflerne og gulerødderne. Sker kartoflerne i små firkanter og kom dem i gryden. Gør det samme med gulerødderne.
Mens de koger lav mayoen og smid vandet ud af doserne og rejerne. Når kartoflerne og gulerødderne er færdige skal de afkøles. Når de er blevet kolde, kom dem i en si og når de ikke dropper mere i en skål. Kom så rejerne, de grønne bønner, de grønne ærter og mayo ind til dem og rør det rundt. Kontroller salt og rør eventuelt lidt mere mayonnaise i, hvis nødvendigt. Pyntes med hakkede hårdkogte æg eller med jomfruhummerhaler eller med finthakket persille. Man kan også lave en ring med fintsnittet icebergsalat omkring ensaladillaen. Tips: En lækker spansk kartoffelsalat med rejer |
|
Opskriften er vist 28564 gange,
og udskrevet 637 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne