Hindbær milkshake med friske bær
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom hindbær og sukker i en blender og hæld mælken over.
Blend nogle minutter, til blandingen bliver luftig og skummenede.
Læg nogle isterninger i 4 høje afkølede glas. Hæld milkshaken i glassene og server. Tips: Fødevarestyrelsen anbefaler at varmebehandle frosne hindbær, men friske bær hvor du er sikker på hygiejnen kan godt bruges rå. |
|
Opskriften er vist 51007 gange,
og udskrevet 603 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Numse - 2014-11-05 16:01:47 Der smager meget godt men er (for min tunge) mangler lidt sukker ole wedel - 2012-10-15 21:57:57 jeg syntes at milkshake smager meget dejligt så det er jo bare godt nok du nie - 2011-03-14 16:04:26 Hvis man tilfører 2 sps. vaniljesukke og 1 sps. sirup giver det et ekster pift! :D sofie - 2010-08-02 15:23:19 prøvede med solbær det bliver rimelig surt så derfor putede jeg mere sukker i, men ellers vidt god :-) Birgitte Larsen - 2010-01-14 14:33:45 Altså den smager nice, siger mit barnebarn. Er den vær at prøve?? katrine - 2009-12-02 14:50:35 det er en af de bedste milkshakes der er Karla - 2009-10-08 15:56:33 jeg brugte mini-mælk og det blev ikke for mælkeagtigt, syntes jeg ikke. Men man kan altså fint bruge frosne hindbær! Og så smager den også godt med lidt honning i istedet for sukker :) frederikke - 2009-01-25 16:59:36 kan man putte andet end sødmælk i+ henrik 8.b - 2007-11-12 13:49:54 den smager meget godt Morten - 2007-09-19 15:51:38 Synes den bliver meget yougurt agtig frej og lot - 2007-08-02 11:31:36 prøv med lidt flere hindbær vis du ikke er mælkefreek anonym - 2007-07-01 11:38:11 lidt flere hindbær jule-pigen - 2007-05-25 17:59:52 smager mega godt Josse.. - 2007-05-20 15:56:03 Evt. frosne hindbær |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne