Pebermynteis
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Pisk æggeblommerne godt med flormelis.
Hæld blandingen i en gryde og lad det varme langsomt op under piskning. Rør eller pisk hele tiden til det begynder at jævne. Tag derefter gryden fra varmen.
Kom de fyldte chokolader i og pisk til de er smeltede. Lad cremen afkøle.
Pisk fløden stiv og bland den forsigtigt i cremen.
Hæld desserten i en skyllet form eller i portionsskåle.
Sæt formen i fryseren i ca. 3 timer for en stor portion og ca. 1½ time for portionsstørrelser.
Drys med reven chokolade ved anretningen.
|
|
Opskriften er vist 12686 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne