Tiramisukage
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mascarpone Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommerne tykt med sukkeret og rør mascarpone i. Pisk æggehviderne stift og vend dem i cremen med bløde bevægelser.
Pisk fløden og vend også den i cremen. Savoiarde kiksene dyppes i Marsalavin / Cognac og stærk kaffe i, hvorefter de lægges lagvis mellem cremen. Lav kagen dagen før brug, og lad den stå og trække køligt. Sigt kakao henover desserten lige før servering. |
|
Opskriften er vist 57169 gange,
og udskrevet 1843 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne