Dejgaards frugtlagkage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Fryseegnet : Er ikke fryseegnet. Indsendt : |
|
|
Bunde:
Pisk æg og sukker skummende. Bland forsigtigt vand, de to slage mel og hjortetaksalt i. Fordel dejen i tre velsmurte lagkageforme. Bag bundene ca 5 min ved 225°. Lad bundene blive kolde. Fyld: Smør jordbærmarmelade ud over to bunde. Skær bananerne i skiver. Pisk fløden til skum. Riv æblerne og bland dem i flødeskummet. Fordel bananskiver og æbleflødeskummet mellem bundene. Pynt: pisk fløden til pynten og sprøjt den ud over kagen. Pynt til slut med reven chokolade og frugt. |
|
Opskriften er vist 23435 gange,
og udskrevet 417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer AFV - 2005-01-01 01:01:01 Gode lagkagebunde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne