Dejgaards frugtlagkage

Dejgaards frugtlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet.

Indsendt :     

Ingredienser:
 Bunde:
3 æg
125 g.sukker
1 tsk.vand
50 g.hvedemel
60 g.kartoffelmel
0.5 tsk.hjortetaksalt
 
 Fyld:
 Jordbærmarmelade
4 bananer
2.5 dl.piskefløde
4 æbler
 
 Pynt:
2.5 dl.piskefløde
 Revet chokolade
 Frugt
 
Opskrift:
Bunde:
Pisk æg og sukker skummende. Bland forsigtigt vand, de to slage mel og hjortetaksalt i. Fordel dejen i tre velsmurte lagkageforme. Bag bundene ca 5 min ved 225°. Lad bundene blive kolde.

Fyld:
Smør jordbærmarmelade ud over to bunde. Skær bananerne i skiver. Pisk fløden til skum. Riv æblerne og bland dem i flødeskummet. Fordel bananskiver og æbleflødeskummet mellem bundene. Pynt: pisk fløden til pynten og sprøjt den ud over kagen. Pynt til slut med reven chokolade og frugt.





karakterer:
Opskriften er vist 23435 gange,
og udskrevet 417 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Gode lagkagebunde