Sataysauce
Oprindelsesland : Thailand Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Løg, citrongræs, rejepasta, chilier, hvidløg, spidskommen og koriander blendes med så meget kokosmælk, at det får en flydende konsistens.
Varm olien i en tykbundet gryde og steg blandingen under stadig omrøring, indtil den er let rosa. Tilsæt resten af kokosmælken under kraftig omrøring, og dæmp varmen til svag varme. Kom de hakkede jordnødder i, og rør godt rundt så de fordeles i saucen. Tilsæt sukker, tamarindjuice og en anelse salt. Er saucen for tyk, fortyndes den med lidt kokosmælk. Er den for tynd koges den lind - men vær forsigtig for den brænder let på |
|
Opskriften er vist 15342 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne