Okse-Soljanka suppe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Baconen skæres i små terninger. De stykker bacon, som der er ben i må ikke komme med. Bacon og hakket oksekød svitses/steges i et par støbejernsgryder, og der tilsættes hakket hvidløg, soja, salt og peber, - men sådan at alle kan spise det. De 2 kg. løg snittes og steges og kommer også op i gryden med oksekødet.
Hvidkålen hakkes og snittet i små stykker. Hvidkålen svitses/steges i en gryde i ca. 15 minutter. Når hvidkålen næsten er færdigsvitset, blandes hvidkålen med ca. 2 kg af dit stegte oksehakkekød med bacon, og det skal stå og småstege sammen. Dette hvidkål og hakket oksekød med bacon skal bruges til »indmad« i piroggerne. Det er nok en god ide, at lave piroggerne og oksehakkekødet dagen før, da det er et større stykke arbejde, at lave 40 pirogger, - piroggerne kan du varme op dagen efter i en ovn, forinden de serveres. Åbn dåserne med de hakkede tomater, og det koncentrerede tomatpure og tomatketchuppen og hæld det i 2 stk. 10 liters gryder. Bring det i kog - tilsæt ca. 3 liter vand i hver gryde. Læg det færdigstegte hakkekød med bacon i de 2 gryder - ligelig fordelt. Lad denne suppe komme op og koge. Gulerødder og porrer skal være snittet i små skiver - kartoflerne skal snittes i mindre terninger. Gulerødder, porer og kartofler fordeles ligeligt i de 2 gryder, - og det bringes til kog i ca. 15 min. Grøntsagerne må ikke koge ud og blive bløde. Tilsæt hvidløg, krydderier. Men lav nu ikke suppen for tynd. |
|
Opskriften er vist 21167 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jeannie - 2008-03-22 14:53:07 Er pirogge-dejen lavet af: 3 kg. mel 3 pakker gær 1 1/2 liter rapsolie 30-40 små syrlige agurker (ca. 2.5 kg) ca. 3/4 liter grønne oliven 12 æg eller hva? Per - 2005-01-01 01:01:01 Ja den står til 30 personer, men man kan jo skale den ned til 4 pers. randi - 2006-12-09 15:40:40 tør ikke gå i gang,lyder som en KÆMPE portion |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne