Soljanka suppe - russisk fiskesuppe
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Svits skalotter, tomatbåde og de istandgjorte svampe i et par spiseskefulde olie, krydret let med paprika, men ikke så længe, at det tager farve.
Kog laksen mør i vand og hvidvin tilsat løg og laurbærblad.
Den skal holdes omkring kogepunktet - væsken skal bare skælve - og er færdig på 10-15 minutter. Prøv om den er let at løsne fra rygbenet.
Si fiskesuppen og kom den ned til skalotte/ tomat/svampe-blandingen.
Tilsæt herefter oliven, kapers, salt-agurk skåret i terninger eller skiver, citronsaft og citronskiver og bind det hele sammen med creme fraiche.
Lad det koge op.
Befri laksen for ben, del den i mundrette stykker og kom dem på suppen.
Server suppen varm og giv eventuelt frisk creme fraiche til. Serveres med flute
|
|
Opskriften er vist 15661 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne