Lasagne, italienne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : kokken Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 225598 gange,
og udskrevet 6211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (303 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2015-04-01 17:26:19 Hold nu op. Knorr - never again! Det er s.. God mad der vil noget. Og til dem der spørger om rasp kan udelades. Nej, det bør under ingen omstændighed udelades. Det. Giver en rigtig dejlig sprød top. Mums Stodderen selv - 2014-11-01 16:26:57 "Smør et ovnfast fad med smøg" hehe Fatima - 2014-04-08 10:49:42 Det blev super lækkert! :) Jeg rev 2 gulerødder i kødsovsen, kom mere krydderier i og tilføjede 1 ds. tomater samt fuldkornslasagneplader. TAK for opskriften! :) anonym - 2013-07-18 19:54:22 ja det er jo snart 10 år siden opskriften kom på, men den smager lige dejligt af den grund, rigtig god lasangne :-) chana - 2012-11-23 18:03:32 sovsen er virkelig god men man behøver ikke rasp sanne - 2011-08-01 23:20:52 Absolut den bedste lasagne opskrift der findes. Den er måske ikke for fedtforskrækkede, men man kan sagtens skære gevaldigt ned på fedtprocenterne. Bechamelsaucen kan snildt laves med ren mælk i stedet for fløde, ligesom man helt kan undlade osten. Hvis man undlader fløden og osten, skal saucen bare bages op med lidt mere mel, ikke nødvendigvis mere smør, således at den stadig bliver cremet. I kødsaucen kan man snildt undlade en del af smøret til at stege i, alternativt bruge lidt olie, eller en god non-stick gryde. Desuden kan man vælge det magre kød, i stedet for noget med masser af fedt i. På den måde kan man fjerne en stor del af fedtet og næsten gøre den helt let. :D shubankan - 2010-09-01 12:50:23 nu er jeg vil med det Thomas - 2008-11-24 15:28:09 Man bliver helt nostalgisk ved gensynet af denne gamle Karoline opskrift på lasagne. Jeg lavede den første gang da jeg var ca.14 år og det er nu 25 år siden. Igennem årene har jeg tilføjet lidt. Jeg starter nu altid med at riste lidt hvidløg og bacon herefter et par gulerødder i små tern sammen med løg og så følger jeg ellers den gamle opskrift. Den er selvfølglig ikke helt kalorie-politisk korrekt men det er verdens bedste lasagne opskrift. julie - 2008-10-09 12:55:14 det er bare det bedste jeg har smagt og normal kan jeg ikke lide lasagne Moster D - 2007-02-20 17:57:47 nej, jeg bruger ikke rasp. Og så bruger jeg 150 g ost og 2,5 dl fløde ved dobbeltportion. Man kan nøjes med at bruge 1 okse eller bullionterning Dorthe - 2007-02-19 19:03:56 Opskriften er fra kaolines køkken - den er super god ... - 2007-02-03 16:44:35 er det ikke lige meget om den er fra karolines eller ej... Behøver man rasp? Gitte - 2005-01-01 01:01:01 opskriften er fra "Karolines KØKKEN" men er rigtig god, har brugt den i mange år. Der skal bare lidt mere væske i sovsen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne