Italiensk lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : farmand-jr Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 317439 gange,
og udskrevet 13564 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (212 stemmer) |
|
Kommentarer Sonja - 2014-10-11 23:08:34 En rigtig dejlig opskrift jeg blander dog 1revet squash i pr. 500 gr kød. Jan - 2014-01-23 00:03:22 Den bedste lasagne ever...�� anonym - 2012-06-19 19:45:51 Hi Hi - fik læst forkert, så kom 1½ LITER bouillon i... Men fik det alligevel reddet - så det blev en fremragende lasagne Forza Italia - 2011-03-25 18:05:52 Det er blasfemi at kalde den for "Italiensk lasagne" AnjaK - 2011-03-16 17:21:27 Rigtig god lasagne. Smagen og konsistensen er bare perfekt og børnene kunne også lide den, så det skal være familiens foretrukne lasagneopskrift. Anne Mette - 2010-10-06 13:26:30 Rigtig god lasagne, som vores unger ELSKER!!! Jeg bruger dog lidt mere bouillon, så den bliver lidt mere smattet :) Brugte fuldkornsplader sidst, og kunne ikke smage forskel :) hanne - 2010-07-02 17:07:48 en italiener ville ALDRIG bruge hverken smør og især ikke margarine og heller ikke fløde i "sovsen", der skal bruges lidt god olie i stedt.Hvis det er kvalitetskød skal der heller ikke bouillon i. erikke ødvendigt cecilie - 2010-04-04 15:59:33 virkelig god lasagne, jeg lavede den dog med ost på toppen i stedet for smør og rasp. Salle - 2009-11-28 18:32:06 Verdens bedste lasagne! Jeg bruger fuldkornslasagneplader og cremefine i stedet for fløde - og det smager mindst ligeså godt som at bruge de helt fede sager :-). Elsker simpelthen denne lasagne... Malene - 2009-08-19 18:39:03 Har lige sat denne ret i ovnen. Er noget spændt, for tror den bliver tør. Der var ikke kød nok til alle pastapladerne. Og vil også holde med Mr. Koksen. Findus - 2009-07-09 19:50:40 Har lavet den, den smager rigtig godt, dog skulle man ikke bruge så meget smør. Men familien blev glad for den og jeg fortalte dem at den er ITALiENSK! :-) madmor - 2008-11-25 18:05:06 det ligner en æblekage kf - 2008-10-24 17:26:02 den er super god bm - 2008-05-13 02:56:17 den er god men vil dog ikke kalde den italiensk da italienerne vil bruge mozerella eller parmazan oven på Vivian - 2008-03-30 10:35:21 Sikke en fantastisk god lasagne. Mums. Det bliver vores lasagne fremover. Vi kom godt nok revne gulerødder i, lidt flere krydderier i og ca. 3 dl. vand mere, og den blev vildt god. Derudover lavede vi salat som tilbehør. Sofie - 2008-02-19 17:48:03 put noget ekstra tomat i, og improviser med kryderrier, så bliver den ekstra god :D .. - 2008-02-16 21:21:56 Kæft det ser lækkert ud, ikke sikkert jeg kan lave det så deser så lækkert ud. t Anita - 2008-01-27 13:55:54 Brug Karolines Mornay Sauce i stedet for at spilde tiden med becamelsauce, det er klart bedre, tilsæt også lidt hakkede soltørrede tomater i kødsaucen, det giver en fyldigere smag tina - 2007-09-16 13:16:46 sandra har ret -det er jo den fra Karolines køkken Kristoffer - 2007-07-02 11:41:26 Mm Mm Mm - Smooth anita - 2007-06-08 09:28:08 Den er vildt lækker, selvom det jo er en "lille kaloriebombe"..... Den bedste lasagne jeg har smagt. Min gæster var helt vilde med den, så et godt råd: Lav rigeligt!! Mht. bechamelsaucen, blev den lige lidt tyk, tilsæt evt. lidt mere mælk, så bliver den perfekt. Eva - 2007-06-07 17:22:04 Ej, hvor det smager godt. :D Karina - 2007-06-04 15:27:41 MEGA MUMS.. Helt fantastisk med rasp og smør på toppen. Dejlig, lige tilpas.. Den er et virkelig hit! Sandra - 2007-05-06 12:09:55 Den er god.. Det er den fra Karolines Køkken. Tuli Madsen - 2007-04-04 19:21:35 Namme namme, en rigtig klassiker MEsterkokken - 2007-04-03 17:09:54 GOdt og brugbar arrangement Lars - 2007-03-29 17:49:47 Enig med Koksen - brug også halvt hakket okse og halvt kalkun mig - 2007-03-25 12:50:14 det smager også godt hvis man undlader at komme muskatnød i:-) Anne - 2007-03-05 15:40:39 Jeg er hjemkundskabslærer og har brugt denne opskrift til mine elever i 6.klasse. Det var en stor succes, børn kan sagtens lave denne lasagne, dog skal de koncentrere sig en del med bechamelsaucen.. Mr. Koksen - 2007-02-21 17:39:57 Mere Bechamelsauce og Kødsauce, det er i hvert fald ikk nok til 4 personer i min familie aleksander - 2007-01-27 17:41:45 er den god Carsten - 2007-01-21 16:42:37 den smager fandme godt, godt klar´et Pia - 2005-01-01 01:01:01 Du kan sagtens bruge alm tørret lasagne-plader. Friske har bare en anden smag over sig...!! Mia - 2005-01-01 01:01:01 Kan man ikke godt bruge den almindelig lasangeplader? Søren - 2005-01-01 01:01:01 Stor succes ved sidste sammenkomst. Laver ingen anden lasagne mere Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 MUNS bar dejlig Juel - 2005-01-01 01:01:01 Giv køddet et halvt fed hvidløg, og rødløg kan også bruges istedet for zittauerløg Cecilie ,Rikke og Cathrine - 2005-01-01 01:01:01 Mums dejligt med en hurtig opskrift til hjemmekundsskab |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne