Søtunge timbale med jomfruhummer
Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fars:
Fjern evt. tarm på jomfruhummerhalerne, tag 4 haler fra til pynt og læg resten i en lille blender og blend med salt. Tilsæt æggehvide og blend. Tilsæt hummersuppe og blend (Tages fra saucen). Tilsæt piskefløde efter behov, til passende konsistens. 4 ramkiner smøres med lidt smør Søtungefiletter løgges rundt i kanten på ramkinerne, 2 enkeltfiletter pr. ramkiner. Farsen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes ud i midten af formene. Formene sættes i en lille bradepande med vand i bunden. Sættes i 180 grader C alm. Ovn i ca. 30 minutter. Haler til pynt: Halerne til pynt koges i letsaltet vand ca. 2 minutter. Sauce: Hummersuppen varmes op, smages til med pernod, kan evt. jævnes. Serveres med ris og kogte grønne asparges. |
|
Opskriften er vist 6878 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-16 23:47:07 lækkert - mine gæster fik også opskriften :-D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne