Asparges med nem hollandaisesovs
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : |
|
|
Asparges skrælles oppe fra hovedet og nedefter med en skarp kniv, hvorefter det er nemmest at ”bundte” de rensede asparges, del dem i to bunker og sno en bomuldssnor omkring. Kommes i kogende vand tilsat lidt sukker og ca. 1 lille spskf. salt. Under låg koger aspargesene i ca. 15 min. alt efter tykkelse.
Aspargesene serveres meget velafdryppede på en serviet, evt. med citronbåde og hertil enten rørt smør eller en Nem hollandaise |
|
Opskriften er vist 48173 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-05-20 18:53:46 Colette - 20-05-14 Hvor er opskriften på "nem hollandaisesovs"??? anne - 2010-06-02 15:12:21 opskrift på nem hollandaise??? Maj-Britt - 2009-12-10 18:46:36 hmmm.. Perfekt Let og enkelt. Topper - 2008-05-24 15:21:04 1. Når man bundter asparges bliver de miderste kogt mindre end de yderste. 2. 15 minutter er alt-alt for længe. Tykke asparges 5 min. maks. og tynde højest 3. Ellers er de helt slatne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne