Solbæris med hindbærskum
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
|
|
Fremgangsmåden er ens for begge slags is. Purér de ribbede bær sammen med frugtsaften, gnid pureen gennem en si og pisk den herefter sammen med flormelis. Pisk fløden stiv bland den med frugtpuré, frys blandingen.
Server varm (eller lun)sabayon og friske bær til is Purér hindbærrene sammen med vin, gnid pureen gennem en
si, rør den med sukker, lad den trække et par timer Rør æggeblommerne i, og pisk blandingen tyk over vandbad.
|
|
Opskriften er vist 11218 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer JR Roland - 2005-01-01 01:01:01 Lige et spørgsmål: der står (lad den trække et par timer, rør æggeblommerne i) ??? der står ikke noget om æggeblommer under indgredienser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne