Vegetarpasta
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Diverse pasta Indsendt : |
|
|
Blød den soltørrede tomat ud i lidt kogende vand. Ophed olivenolien i kasserollen og svits hvidløget til det tager farve. Tilsæt de hakkede og drænede tomater og hæv varmen. Rør rundt og sænk varmen efter 5 minutter. Kom så tomatpuréen, piskefløden og de udblødte, finthakkede tomater ved. Småkog i nogle minutter og smag til med salt og peber. Små pastaformer med hulrum er mest velegnet til denne sauce. Drys med persille ved serveringen.
|
|
Opskriften er vist 14772 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Olivenolie bør ikke ophedes - den skal blot være varm. I stedet for piskefløde kan man bruge et vegetabilsk alternativ - havrefløde eller sojafløde. Oliven er fin hertil og det samme gælder dejlig italiesk bruchetta. Soltørret tomat fås også som pure flere steder. Prøv at tilsætte en dåse skyllede og afdryppede artiskokhjerter og/eller artiskkokbunde. Det er meget italiensk! Man kan også tilsætte kogte hvide bønne som også flittgt anvendes i det italienske køkken - det er velsmagende og meget sundt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne