Fadet fra Provence
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Auberginerne vaskes og skæres i strimler sammen med de to zucchini og dette let steger i olie med det meste af de knuste fed hvidløg, krydres med timian, merian og lidt salt samt lidt af persillen.
Peberfrugterne skæres i strimler uden kernerne og disse let steger i olie få min. Nu skæres tomaterne i ret tykke skiver og lægges i et smurt ildfast herover resten af hvidløgsfeddene, lidt salt og resten af persillen, rasp drysses over. Gratineres i ovnene ved 250 grader i 5 min. Anrettes i en bunke på et fad, og udenom de varme auberginer, zucchini og grønne samt røde peberfrugter. Fin ret med lune flutes til. |
|
Opskriften er vist 33478 gange,
og udskrevet 482 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Chef Søren - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig lækker ret specielt til en varm sommer dag brug rigeligt med krydderier og spar ikke på oliven olien tak! anonym - 2005-01-01 01:01:01 en skuffelse - uden smag og bid |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne