Asiatisk Kyllingsandwich
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Asien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinér kyllingefileterne i en blanding af teriyakisause, sambal oelek og sesamolie i mindst 30 minutter i køleskabet.
kassér marinaden, og steg kyllingefileterne ca. 5 minutter på hver side ved middelvarme. Lun brødene, flæk dem, smør dem med mayonnaise, og fyld dem med plukket salt, friske krydderurter, agurk, radiser og kylling i tynde skiver. |
|
Opskriften er vist 92060 gange,
og udskrevet 874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (54 stemmer) |
|
Kommentarer naldo - 2010-10-17 14:14:43 Er rigtig god . når man kommer ind med ungerne eller har været ude og skal havde nået hurtigt påen rimelig tid. Per - 2008-11-15 09:15:53 Brugte 2 almindelige baguettes som jeg halverede først. julia! - 2005-01-01 01:01:01 den er frisk og frejdig! nermere kæk! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne