Hindbærpavlova
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehvider, eddike og halv-delen af sukkeret til stift skum. Vend resten af sukkeret i, og pisk videre, til det hele er stift igen.
Riv marcipanen i marengs-massen, og vend det hurtugt sammen. Læg ma-rengsen som et stort bjerg på en bageplade med bagepapir. Gå efter en diameter på 20-25 cm. Bag i 30-40 min. ved 150 grader, så den er sej og karamelagtig i midten. Sæt den til køling på en rist. Umiddelbart inden servering pyntes med flødeskum og masser af bær. Slut af med et drys flormelis. |
|
Opskriften er vist 13530 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil - 2010-07-08 15:46:30 Super kage - bliver mere frisk hvis man blander græsk yoghurt i flødeskummet. Hindbær kan med fordel erstattes af jordbær. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne