Champignon ala creme
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Champignon renses og kvartes.
Løg pilles, hakkes meget fint. Løg sauteres til de er blevet blanke, herefter tilsættes champignon, når væsken er kogt ud af champignonen, tilsættes hvidvin og dette reduceres til det halve.
Der tilsættes piskefløde og dette reduceres til ønsket konsistens er nået.
Tilsmages med salt og hvid stødt peber og evt. lidt portvin.
Servere man den til “styk-retter” kan man si lidt af stegefedtet i cremen, for at tilpasse cremen smagen kødets smag.
Tips: Kan serveres som garniture til forskellige styk stegeretter. |
|
Opskriften er vist 35151 gange,
og udskrevet 966 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Kenned - 2011-01-03 19:58:56 Let og nemt. Ingen speciel smag - bare det det skal smage af. anonym - 2010-04-18 18:29:08 lidt citronsaft kan også bringe svampesmagen frem Tine - 2005-01-01 01:01:01 Nem og lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne