Champignon ala creme

Champignon ala creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
375 g.rensede champignon
0.5 lille løg
1 dl.hvidvin
5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt.lidt portvin
 
Opskrift:
Champignon renses og kvartes. Løg pilles, hakkes meget fint. Løg sauteres til de er blevet blanke, herefter tilsættes champignon, når væsken er kogt ud af champignonen, tilsættes hvidvin og dette reduceres til det halve. Der tilsættes piskefløde og dette reduceres til ønsket konsistens er nået. Tilsmages med salt og hvid stødt peber og evt. lidt portvin. Servere man den til “styk-retter” kan man si lidt af stegefedtet i cremen, for at tilpasse cremen smagen kødets smag.

Tips:

Kan serveres som garniture til forskellige styk stegeretter.





karakterer:
Opskriften er vist 35151 gange,
og udskrevet 966 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-03 19:58:56
Let og nemt. Ingen speciel smag - bare det det skal smage af.

  -   2010-04-18 18:29:08
lidt citronsaft kan også bringe svampesmagen frem

  -   2005-01-01 01:01:01
Nem og lækkert