Gravede sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Sildene renses, fileres, ryggen og skind fjernes og sildefileterne lægges i en lage af vand, eddike og salt i et døgn. Derefter drypper sildene godt af i en sigte. Nu blandes mayonnaise med creme fraiche, og smages ti l med knust hvidløg, klippet persille, salt og peber. (Husk at når der garves fisk, skal frisk dild eller persille skylles godt og aftørres vel). Heri trækker sildene en nat i køleskabet.
Serveres med ekstra klippet, skyllet dild og brød og smør. |
|
Opskriften er vist 13165 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-12-29 16:04:07 husk at anvende sild der har været nedfrosset pga. faren for parasitter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne