Minipizzaer
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lad dejen hæve lunt i 45 minutter og udrul til ca. 25 små pizzaer ca. 11 sm. i diameter, der forbages 5 min ved 225 grader C. alm. ovn.
Fordel tomatsaucen over pizzaerne, kom skinke på og dæk med ost. Stænk med olie. Bages endnu 5-10 min - alt efter hvor store de er. Tips: Hjemmelavet tomatsauce: 1 løg 2 spsk olie 1 ds. flåede tomater 1-2 fed hvidløg salt og peber oregano Løg svitses i olie, derefter hvidløg og kom flåede tomater i. Koges i 15-20 min. Smag til med salt, peber og oregano. |
|
Opskriften er vist 142503 gange,
og udskrevet 3168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (128 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-10-24 13:32:52 hvor mange kalorier der der i en minipizza Stine - 2016-10-06 14:58:28 Der er ingen opskrift på hvordan, dejen skal blades sammen. Der står bare at man skal lade dejen hæve lunt i 45 min. Men der er jo lidt svært, hvis man endnu ikke har lavet dejen. Lisbeth - 2016-03-30 12:43:55 Kan de laves i forvejen? Fryses ned? Kunne tænke mig at lave dem i forvejen til min søns fødselsdag.. Freja - 2016-01-24 09:19:11 Bare et lille spørgsmål kan bollerne godt holde sig to dage og så lige blive varmet op der eller vil det være dårligt Viktor munksgaard - 2013-09-16 13:44:50 der står ikke noget om hvordan dejen skal være kan i få det på??????? lilly - 2012-06-02 10:22:17 "stænk med olie" - hvad betyder det? Sabrina - 2012-05-07 17:36:11 Så er de snart i ovnen, er spændt på resultatet. :-) anonym - 2012-04-22 19:00:50 kan man bruge pølser istedet LOVE MAKE PIZZA - 2011-08-22 17:25:30 HVAD SKAL JEG TIL SÆTTE HVIS DET ER MED HAKKET KØD anonym - 2010-04-09 13:08:31 KAN BRUGE PITABRØD FOR AT FÅ DEJEN STØRRE OG MERE SPRØD, OG BRUG GERNE GROVPITA.TIL UNGERNE ER DET "SUNDERE" MED ALT DET LÆKKER FYLD MAN NU KAN FINDE PÅ!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne